dr. Strasser dr. Józsa Ügyvédi Iroda

Velencei gondolakikötő - Címlapkép

Irodánk múltja...

Irodánk 1994-ben kezdte meg működését Strasser Józsa Baksa Ügyvédi Iroda néven a Budapest VI. kerületi Dohány u. 48. majd a XIII. kerületi Csanády u. 21. szám alatti irodában miután névadó partnereink kiváltak a Szentendrei Ügyvédi Munkaközösségből. Ebben az elmúlt két évtizedben irodánk több átalakuláson ment keresztül és mindösszesen tizenegy ügyvédjelölt ügyvéddé válását mentorálta, akik azóta a szakma jeles képviselőivé értek és többükkel azóta is szoros szakmai együttműködés áll fenn, mint azt Társirodáinknál láthatják.

...jelene...

Ügyvédi Irodánk növekedése következtében hamar ismét szükségessé vált a költözködés, így immáron 2000 óta folyamatosan a Balzac utca 32. szám alatti földszinti és első emeleti irodákban működünk, ahol minden tárgyi és elektronikai körülmény adott a megfelelő szakmai munkához és ügyfeleink arra méltó körülmények közti fogadásához.

...és jövője!

Ügyvédi Irodánk jövőbeli céljai közt szerepel ügyfélbarát, magas szakmai színvonalú szolgáltatásaink minőségének fenntartása, irodahelyiségeink további korszerűsítése, továbbá az elektronikus ügyintézés hatékony és az Ügyfelek számára is kényelmes lehetőségének további kiterjesztése. Ezen körben kiemeljük, hogy Irodánk jelenleg is rendelkezik immár elektronikus aláírással, továbbá email-címünk, weblapunk, illetve közösségi média megjelenéseink útján is igyekszünk kapcsolattartást megkönnyíteni.

Ezeken túl célunk továbbá jelenlegi joghallgató munkatársainkat fokozatosan integrálni a szakmai munkába, ezzel is megalapozva jövőbeli esetleges kapacitásbővítésünk személyi hátterét!

Irodahelyiségeink


Irodahelyiségeink galéria